Over Beautify


Beautify is een praktijk voor permanente make-up in Zoetermeer, ervaren in diverse pigmentbehandelingen, zowel medisch als cosmetisch.

Beautify in merkwaarden:

 Persoonlijk en klantgericht
We nemen ruim de tijd voor u als klant en vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Dat u tevreden de praktijk verlaat is voor ons essentieel.
✓ Deskundig en innovatief
We werken met een team van specialisten op het gebied van permanente make-up. Om up to date te blijven in het vakgebied volgen we regelmatig intensieve trainingen en relevante masterclasses.
✓ Veilig en betrouwbaar
Beautify is aangesloten bij de NSGP en GGD-gecertificeerd. We werken met innovatieve behandeltechnieken, de nieuwste apparatuur en hoogkwalitatieve pigmenten.

Sharon Lepretre              

Permanente make-up specialist en eigenaar Beautify

“Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat een permanente make-up behandeling goed en veilig wordt uitgevoerd. Zo’n 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met permanente make-up. Door de ziekte Alopecia Universalis was ik binnen een week al mijn haar kwijt en verloor ik ook mijn wimpers en wenkbrauwen. Een pigmentbehandeling van permanente wenkbrauwen en eyeliner gaf me mijn natuurlijke gezichtsuitdrukking terug. Ik was altijd al geïnteresseerd in de techniek, maar na deze persoonlijke ervaring besloot ik zelf allround specialist te worden en me in te schrijven bij de Irma Hulscher Academie. Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk in Zoetermeer.”

Irma Hulscher Academie

De Irma Hulscher Academie heeft een unieke, intensieve vakopleiding tot allround permanente make-up specialist. In tegenstelling tot de korte cursussen die er bestaan in het vakgebied, houden studenten aan deze academie zich een jaar lang intensief bezig met allerlei behandelingen. Tijdens de opleiding werken de specialisten-in-spe nauw samen.
Irma Hulscher over Sharon: "Als je het over een doordouwer hebt, iemand die het goed wil doen en er uit haalt wat er in zit... dan hebben we het over Sharon. Empathisch, warm en een vakvrouw! Veel succes in dit mooie vak!,,

Team van permanente make-up specialisten

Na afronding van de opleiding bleef de samenwerking tussen de specialisten bestaan. Nog altijd delen we onze praktijkervaringen en versterken we elkaar. Om als team up to date te blijven in het vakgebied volgen we intensieve trainingen en relevante masterclasses. Op deze manier leren we werken met innovatieve behandeltechnieken, de nieuwste apparatuur en beste kwaliteit pigmenten.

Onze veilige en betrouwbare behandelingen

Beautify is aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente make-up specialisten (NSGP) en heeft een GGD-vergunning voor veilig en hygiënisch werken. We werken met betrouwbare apparatuur en behandelen met hoogkwalitatieve pigmenten van het merk Academie, goedgekeurd door de Keuringsdienst van Waren. 

Over Beautify