Alopecia pigmentbehandeling


Door de gevolgen van Alopecia bent u plaatselijk of helemaal kaal. Als uw wenkbrauwen en wimpers uitvallen, verandert de uitdrukking in uw gezicht. Permanente make-up kan veel voor u betekenen. In veel gevallen vergoedt uw zorgverzekeraar onze pigmentbehandeling, informeer naar de voorwaarden.

Permanente wenkbrauwen en permanente eyeliner

Beautify heeft ruime ervaring in het behandelen van mensen met haaruitval. We weten wat Alopecia met uw lichaam doet en houden er rekening mee dat uw huid gevoelig kan zijn of anders reageert. Voor het aanbrengen van permanente wenkbrauwen en permanente eyeliner gebruiken we alleen milde, hoogkwalitatieve pigmenten. Doordat we de juiste kleuren gebruiken om fijne haartjes na te bootsen, zijn uw wenkbrauwen nauwelijks van echt te onderscheiden. Uw ogen accentueren we met een subtiele of juist opvallende eyeliner. Beide pigmentbehandelingen hebben een natuurlijk resultaat en versterken uw gezichtsuitdrukking.

Onze veilige pigmentbehandeling en betrouwbare werkwijze

Deze medische pigmentbehandeling is geschikt voor mannen en vrouwen met Alopecia. We hebben verschillende behandelmethodes, afhankelijk van uw voorkeur. De meeste methodes bestaan uit 3 behandelingen van 1 tot 1,5 uur, met tussenpozen van 4 tot 6 weken. We werken met de best geteste apparatuur en behandelen met pigmenten van het merk Academie. Deze materialen zijn veilig en goedgekeurd door de Keuringsdienst van Waren. Om zeker te weten dat u onze pigmentbehandeling veilig kunt ondergaan, nemen we tijdens de intake een GGD-vragenlijst door over uw gezondheid.

NB U mag voor een wenkbrauwbehandeling gebruik maken van de verdovende Emla-crème, op recept verkrijgbaar bij uw huisarts. Breng de crème een halfuur van te voren ruimschoots aan op uw huid. De crème mag niet op uw oogleden komen; gebruik deze dus niet bij de behandeling voor permanente eyeliner.

Uitgebreide, vrijblijvende intake – STAP 1

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we uw wensen en bekijken we welke behandeling het beste bij u past. Dit eerste persoonlijke gesprek vinden wij erg belangrijk, want we willen dat u zich prettig voelt bij ons. We nemen daarom ruim de tijd om de gewenste vorm, kleur en behandeling met u te bespreken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De behandelmethodes – STAP 2

  • Permanente wenkbrauwen: 3D haartjestechniek of schaduwtechniek

Met de 3D haartjestechniek bootsen we fijne wenkbrauwhaartjes na, die samen een nieuwe wenkbrauw vormen. De schaduwtechniek is meer te vergelijken met het aanbrengen van poeder of potlood, iets zachter en compacter. Beide methodes zorgen voor een natuurlijk resultaat, in de vorm en kleur die bij uw gezicht past.

  • Permanente eyeliner: diverse methodes

Er zijn verschillende methodes voor het aanbrengen van eyeliner, afhankelijk van uw voorkeur. Als u kiest voor een subtiele eyeliner, brengen we een zeer fijn lijntje of kleine stipjes aan in uw wimperrand, waarmee we deze als het ware inkleuren. Wilt u liever een liftend effect van uw ogen, kies dan voor een uitgesproken eyeliner. Een andere mogelijkheid is de geschaduwde eyeliner, waarmee we een oogpotloodeffect creëren. De eyeliner, subtiel of juist opvallend, accentueert uw natuurlijke expressie.

Goede nazorg voor uw ogen en wenkbrauwen – STAP 3

Een goede nazorg voor de huid rond uw ogen is net zo belangrijk als de behandelingen zelf. We geven u altijd een verzachtend verzorgingsproduct mee. Ook ontvangt u een nabehandelingsformulier, waarin we uitleggen hoe u uw oogleden en wenkbrauwen het beste kunt verzorgen.