Rimpelbehandeling met Hyaluronzuur


Onze geavanceerde rimpelbehandeling activeert het natuurlijke herstelmechanisme van uw huid. Rimpels verminderen en uw huid wordt weer jong en stralend.

Een jonge, stralende huid

De structuur van uw huid verandert en steeds meer rimpels maken deel uit van uw hals en gezicht. U bent niet blij met het ontstaan van deze rimpels, maar een Botox-behandeling is niks voor u. Wel gebruikt u bijvoorbeeld anti-verouderingscrème of poeder om de lijntjes in uw gezicht te camoufleren. Onze rimpelbehandeling biedt uitkomst. Tijdens een aantal behandelingen voorzien we uw huid van Hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die het herstelproces van uw huid activeert. Lijntjes vervagen en uw huid wordt weer mooi en strak.

Voor wie is een rimpelbehandeling geschikt?

De rimpelbehandeling van Beautify is geschikt voor iedereen die een jonge, strakke huid wil hebben. We behandelen o.a. rimpels onder de ogen, rimpels bij de mond, oneffenheden in de hals en lijntjes in het decolleté. De behandeling is het meest effectief bij rimpels die ontstaan door verslapping van de huid. We werken met de lichaamseigen stof Hyaluronzuur, die we oppervlakkig aanbrengen en niet diep injecteren zoals met Botox gebeurt, waardoor het resultaat veel natuurlijker is. Uw huid herkent de stof en verbetert direct, waardoor rimpels verminderen.

Onze veilige rimpelbehandeling en betrouwbare werkwijze

Wij zijn ervaren in het behandelen van rimpels en onze behandeling is veilig en betrouwbaar. Omdat Hyaluronzuur van nature in uw huid voorkomt, is de rimpelbehandeling farmaceutisch erkend. Hyaluronzuur is een veelgebruikte stof voor het behandelen van rimpels. De stof hydrateert, verstevigt het weefsel en versoepelt uw huid. Huidverbetering treedt al op na een enkele behandeling, maar voor het meest duurzame resultaat raden we een kuur aan van 3 behandelingen, met tussenpozen van 3 weken. De behandelingen duren ongeveer 30 minuten en zijn vrijwel pijnloos. Om zeker te weten dat u onze behandeling veilig kunt ondergaan, nemen we tijdens de intake een GGD-vragenlijst door over uw gezondheid.

NB U mag voor de behandeling gebruik maken van de verdovende Emla-crème, op recept verkrijgbaar bij uw huisarts. Breng de crème een halfuur van te voren ruimschoots aan op uw huid. Zorg ervoor dat de crème niet in uw ogen komt.

Vrijblijvende intake over uw wensen – STAP 1

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek nemen we uw wensen door en bespreken we hoe we uw rimpels of oneffenheden gaan behandelen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Dit eerste persoonlijke gesprek vinden wij erg belangrijk, want zo weet u precies waar u aan toe bent. We nemen daarom de tijd om de behandeling met u te bespreken.

Effectieve rimpelbehandeling met Hyaluronzuur – STAP 2

Wanneer u ouder wordt, ontstaat er in uw huid een tekort aan Hyaluronzuur, een bouwstof die van nature voorkomt in uw huid en bindweefsel. Uw huid verslapt en rimpels ontstaan. Wij behandelen deze rimpels door de stof Hyaluronzuur weer in de oppervlakkige huid in te brengen. Dit doen we met de zogenaamde Fractional Needle, een naald met 7 kleine puntjes, die minuscule gaatjes in uw huid maakt. Uw huid reageert snel op de lichaamseigen stof en activeert haar eigen herstelproces. Door de prikkeling in het weefsel wordt de huid bovendien steviger en gladder. Vrijwel direct treedt er zichtbare huidverbetering op waardoor rimpels verminderen. De behandeling heeft een verjongend resultaat.

Goede nazorg voor uw huid – STAP 3

Een optimaal herstel van de behandelde huid vinden wij net zo belangrijk als de rimpelbehandeling zelf. U krijgt een verzachtend verzorgingsproduct mee en ontvangt een nabehandelingsformulier, waarin we uitleggen hoe u uw huid het be­ste kunt verzorgen.