Ervaringen

Josien Brunings

Vorig jaar januari heb ik m’n wenkbrauwen laten doen bij Sharon en ik ben erg blij met het resultaat en met hoe ze werkt en haar deskundigheid. Ze legt alles goed uit, luistert naar je wensen en verder vind ik haar erg aardig en stelt ze je op je gemak. Hoewel m’n wenkbrauwen er nog goed uitzagen ben ik vandaag voor een herhalingsbehandeling geweest om het mooi te houden. Het maakt m’n gezicht iets sprekender ( weer). Kortom een aanrader voor permanente make-up! Tot volgend jaar Sharon.

Anita

Onlangs het 3 x kurende traject voor wenkbrauwen en eyeliner bij Sharon afgerond. Ik raad Sharon iedereen aan die PMU overweegt. Sharon luistert goed naar je wensen en doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Ze vertaalt jouw wensen in een professioneel resultaat. Haar manier van werken is nauwkeurig en gedreven. Ik ben superblij met de resultaten en heb er elke dag plezier en gemak van.

M.J. van Walen

Ben na een paar jaar nog steeds tevreden. Goede uitleg vooraf en een vriendelijke behandeling . Een aanrader

Anke van den Nouland

2 dagen geleden weer bij Sharon geweest om mijn wenkbrauwen weer een update te geven. Ze zien er nu weer mooi uit. En wat zo fijn is, ze neemt alle tijd voor je en heeft ook een luisterend oor. Volgend jaar weer!!

Wilma

Na bijna een jaar zonder wenkbrauwen en wimpers wegens alopecia rondgelopen te hebben, besloten om toch maar eens te gaan kijken naar PMU. Via een vriendin bij Sharon terechtgekomen. Gekozen voor zowel eyeliner als wenkbrauwen en dat is zeer goed bevallen. Sharon luistert goed naar wat jij wilt en geeft ook goed advies. De eyeliner ziet er na bijna 2 jaar nog steeds goed uit. De wenkbrauwen hadden een kleine opfrisbeurt nodig. Al met al een hele fijne ervaring.

Mandy Koole

Enorm tevreden over mijn mooie wenkbrauwen. Opstaan en er niets meer aan hoeven doen was wat ik graag wilde. Nooit meer met scheefgetekende wenkbrauwen door het leven. Sharon is een vakvrouw die je adviezen geeft, goed naar jouw wensen luistert en deze ook in haar werk terug laat zien. Zij werkt steriel en netjes. Bovenal is zij een geweldig lieve vrouw!

Monique Vreeswijk

Mijn ervaring bij beatifypmu.nl. Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen. Was wel spannend omdat je toch iets in je gezicht laat doen. Ik had ze jaren eerder moeten laten plaatsen. Zo professioneel en luistert echt naar je wensen. Goede uitleg over de nazorg. Ik zeg top!!!

Majella Imberg

Sharon werkt vanuit passie en gedrevenheid om jou zo goed mogelijk te helpen. Ik vond het best spannend, want ja, het is toch permanent en ik had zelfs nog nooit mijn wenkbrauwen zelf bijgetekend met make-up! Dus alles was nieuw. Maar Sharon nam uitgebreid de tijd om mij gerust te stellen en zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Ik vond het vooral heel fijn dat ze wel haar mening gaf maar dat ze mij uiteindelijk zelf de keuze liet maken hoe donker ik mijn wenkbrauwen wilde. Echt een topper is Sharon en een aanrader voor iedereen die het zat is om steeds weer die wenkbrauwen te moeten tekenen of een frissere uitstraling wil. Ik ben echt super blij met het resultaat en had nooit verwacht dat het mijn gezicht zoveel sprekender zou maken! Ik krijg echt regelmatig complimenten over hoe goed ik er de laatste tijd uitzie ;)

Jennifer van Klaveren

Super goede service en super resultaat! Echt niks dan lof voor Sharon! Ik heb een keer ergens anders m'n wenkbrauwen laten doen en daar werd helemaal niet geluisterd naar mijn wensen waardoor ik met het eindresultaat vanaf dag 1 al niet blij was. Dat bij Sharon alles bespreekbaar is en ze wel haar professionele mening geeft was echt een verademing. Daarbij vond ik het ook heel ontspannen bij haar en alles wordt duidelijk uitgelegd. In 3 sessies hebben we voor mij de perfecte vorm en kleur gevonden. Ik hoef nu eindelijke niet meer elke dag m'n wenkbrauwen te make-uppen, echt heel fijn! Dankjewel Sharon!

Hieke

Na lang twijfelen in maart 2019 een afspraak gemaakt voor permanente eyeliner. Ik ben erg perfectionistisch en hier weet Sharon goed mee om te gaan. De eyeliner is precies geworden zoals ik wilde en heb spijt dat ik niet eerder de stap heb gezet. Al met al kan ik Sharon alleen maar aanbevelen. Ze is super goed en ook nog eens erg vriendelijk.

Sandra

Zowel professioneel als menselijk een topper! Bij Sharon geweest voor het plaatsen van een permanente eyeliner boven. Zij is zeer kundig, kritisch, lief en geduldig doch doortastend. Ze luistert en pakt het voorzichtig aan waarbij ze regelmatig tussentijds bevindingen checkt wat vertrouwen en zekerheid geeft. Voor de twijfelaar(ik) laat ze ruimte om eea te bekijken maar zal ook helpen knopen door te hakken door het geven van advies en opties. Alles viel ook nog mee, pijnlijk is het niet en ook van het herstel heb ik minimaal iets gemerkt. Ik zou haar iedereen aanbevelen.

Cindy

Nog steeds blij met mijn wenkbrauwen en onlangs weer een opfrisbehandeling laten doen! Sharon laat je erg op je gemak voelen, denkt mee en luistert goed naar je wensen.

Myriam

Sharon is professioneel, ervaren en vooral heel goed! Zij doet bij mij de wenkbrauwen en eyeliner. Echt fantastisch hoe ze het doet. Sharon is bovendien rustig en je kunt haar volledig vertrouwen. Haar prijzen zijn in overeenstemming met de goede behandelingen! Gewoon doen als je nog twijfelt. Alle lof!!

Diana van Rossum

Ik ben echt ontzettend blij met mijn wenkbrauwen. Ik heb lang getwijfeld of ik het zou doen maar nu denk ik: had ik het maar eerder gedaan. Sharon is heel professioneel en stelt je helemaal op je gemak. Sharon legt alles heel goed en rustig uit en neemt alle tijd voor je.

Sandra van der Meulen

Opeens was ik het zat om iedere dag die lijntjes te trekken...en zonder was geen optie meer vond ik. Ik ging op zoek naar iemand die bij mij PMU kon doen. Vrij snel kwam ik op de site van Sharon en die sprak mij aan. Ik heb snel een kennismakingsafspraak gemaakt. Wat een lieve, eerlijke, integere en professionele vrouw is Sharon. Als ik al twijfels had, waren die meteen verdwenen. Duidelijke, eerlijke uitleg. Ik ben heel blij met mijn "lijntjes" en zéker met de blauwe eyeliner onder. Dat was best wel spannend maar ik vertrouwde op Sharon want zij begreep precies wat ik bedoelde. Ik ben heel blij met het resultaat! Bedankt Sharon!

Yvonne Castelein-Ploeg

Ik was redelijk gespannen de eerste keer voor mijn eyeliner lijntjes. Maar wat een lieve vrouw is Sharon. Ze stelt je op je gemak en de gehele behandeling viel enorm mee. Uiteindelijk ook besloten mijn wenkbrouwen te laten doen. Oei wat is dat spannend, vooral omdat je wenkbrouwen je gezicht maken, maar O wat ben ik blij. Zo mooi, geniet iedere dag als ik de spiegel kijk. Zo mooi, zo natuurgetrouw! Zou willen dat ik het eerder had gedaan. Sharon werkt heel schoon en uiterst nauwkeurig. Zeer perfectionistisch. Ik ben blij en als er bijgewerkt moet worden ga ik zeer zeker weer naar Sharon toe. Dank je wel!

Oxana

Ik ken Sharon ruim een jaar. Ik kwam eerst voor de wimperlift. Een echte aanrader en veel mooier dan de nepwimpers! Doordat ik onder indruk was van de werkwijze van Sharon heb ik permanente eyeliner laten doen door haar. Echt super mooi geworden. En … inmiddels heb ik ook nieuwe lippen dankzij Sharon. Full lips. Ik sta elke ochtend met een glimlach, een super mooie look zonder te veel poespas en teveel make up. Iedereen die permanente make up overweegt raad ik aan om dit door Sharon te laten doen, het gaat ten slotte om je gezicht. Sharon werkt nauwkeurig, ze blijft realistisch, ze adviseert goed wat bij je past en ze neemt de tijd voor je. Wat mij betreft een echte professional waarbij jij als klant altijd centraal staat. Sharon, super bedankt voor mijn nieuwe mooie uitstraling en ik zie je eind november weer :)

Adine

Prima en eerlijk advies van Sharon vanwege mijn FFA. PMU voor mijn wenkbrauwen super goed geslaagd met dank aan Sharon voor de deskundige en plezierige behandeling. De 'nieuwe' wenkbrauwen komen heel natuurlijk over. Ik ben Sharon heel dankbaar voor haar hulp, en voor haar tijd, geduld en begrip bij vragen.

Pascale Schluter

Hoi, ik heb onlangs permanente eyeliner bij sharon laten zetten. En ben super blij ermee. Sharon neemt de tijd voor je en is eerlijk wat het beste bij je past. Als je twijfelt om permanente make up te zetten raad ik je aan om eens een intake gesprek te doen. Ik voelde me meteen op me gemak daarna. Dus , Sharon super bedankt Groetjes Pascale Schluter

Oxana

Ik kwam in contact met Sharon toen ik aan het googlen was naar het adres voor de wimperlift. Al vanaf het begin had ik door dat ik op het juiste adres was, en niet alleen voor de wimperlift maar ook voor de eyeliner. Hierover heb ik jarenlang getwijfeld, doen of niet doen, ik kwam maar niet uit. Toen ik Sharon sprak was er niks meer van mijn twijfel over. Sharon luistert heel goed, ze neemt alle tijd, heeft enorm veel geduld en is ook nog een echte perfectionist (net als ik). Wat mijn betreft een echte professional die in eerste instantie aan de klant en het eindresultaat denkt. Nu heb ik een super mooie eyeliner dankzij Sharon en ik ben er echt blij mee. Geloof me, ik vind mezelf nogal kritisch (soms te...) en ik roep dit niet zo snel, maar Sharon is een echte topper in haar vak en ook nog een enorme leuke positieve vrouw. En binnenkort gaat Sharon bij mij aan de slag met mijn lippen ????

Marieke van Asperen

Hoewel ik al heel lang bijna geen wenkbrauw meer heb door alopecia, heeft het toch een tijd geduurd voor ik het aandurfde om PMU te doen. Gelukkig heb ik bij Sharon een hele goede ervaring gekregen! Zoals veel mensen, vind ik het achteraf jammer dat ik dit niet eerder heb gedaan. Sharon heeft me uitstekend begeleid bij het maken van een keuze in kleur en het resultaat van de wenkbrauw is ook bijna niet van echt te onderscheiden. De geoefende kijker ziet natuurlijk wel dat één wenkbrauw net iets anders is dan de ander, maar dit is zoveel beter dan wat je zelf kunt tekenen met potlood.

Femke

Ik heb een eyeliner laten zetten door Sharon en ik ben er ontzettend blij mee. Sharon heeft veel ervaring, ze werkt rustig, neemt de tijd en is perfectionistisch. Ik ken meerdere mensen die zeer fijn geholpen zijn door Sharon en ook ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen.

Dolly

Vooral voor tijdens mijn reizen leek het mij handig om permanente eyliner te laten aanbrengen, om nooit meer een "kaal" gevoel te hebben, zonder make up, terwijl het er wel natuurlijk uit moest blijven zien. Ik ben in Zoetermeer bij een aantal PMU adressen op intake geweest en bij Sharon klikte het meteen. Ze schat uitstekend in wat de bedoeling is en begrijpt goed welk eindresultaat je voor ogen hebt. Sharon stelt je op je gemak en werkt heel rustig en uiterst precies. Ze neemt geen genoegen met snel snel prutswerk, maar gaat tot het uiterste om je met een blij en tevreden gevoel weg te laten gaan. Haar vakkundigheid geeft me een gerust gevoel. Je geeft iemand het vertrouwen om iets definitiefs aan je gezicht toe te voegen en dan is het ontzettend belangrijk dat je haar kunt vertrouwen. Aan dat stukje zekerheid geef ik graag wat meer geld uit dan aan een actie via Groupon met een of andere beun. Inmiddels heb ik mijn ogen na een jaar laten "opfrissen", ook naar volle tevredenheid. Ook heb ik mijn wimpers laten verven en krullen / verlengen en die nieuwe methode van Sharon werkt perfect.Als dit al jaren op je wensenlijstje staat, maar je niet zo goed durft, omdat het best een impact heeft, dan is Beautify het juiste adres.

Manouk

Gekomen voor wenkbrauwen en eyeliner randje i.v.m. alopecia. Beide behandelingen zijn goed te doen als ze verdoofd worden, al zijn sommige plekjes uiteraard gevoeliger! Voor eyeliner moest ik 4x uiteindelijk, terwijl ik voor 3 behandelingen betaald had, super fijn dat het zo kon! Tijdens de behandelingen leuke gesprekken gehad! Super bedankt Sharon!

Irma Smits

Ik ben zó blij met het eindresultaat van de behandeling. Tijdens het (heel fijne) intakegesprek nam Sharon alle tijd om samen met mij tot een uiteindelijk doel te komen. Na de eerste keer was het resultaat al zoveel beter dan ik had verwacht, na de derde keer heb ik heel mooie, natuurlijke wenkbrauwen. Ik heb me ook altijd heel ontspannen en veilig gevoeld bij Sharon. Zeker aan te bevelen.

Soraya van Oudshoorn

Super blij met mijn permanente make-up wenkbrauwen hairstroke methode... Alles naar wens... Vorm, dikte etc... Bedankt Sharon!!!

Cissy de Vrij

Mooie salon en zeer prettige sfeer! Sharon stelt je erg op je gemak. En de resultaten zijn top!! Zelf mijn wenkbrauwen en eyeliner laten doen en nog steeds helemaal blij mee!!! Bedankt Sharon! Ga zo door!

Wendy Voorham

Ik ben heel fijn geholpen door Sharon. Professioneel maar toch gezellig. En ben erg blij met zowel het lijntje als met mijn wenkbrauwen!

Ivonne Overbosch

Ik heb mijn ogen laten doen bij sharon, wat een lieverd ! En ze weet ook nog wat ze doet! Ze vraagt wat ik wil ! En een fantastisch resultaat! ! Super bedankt sharon!!

Charlaine Albrecht

Helemaal super! Na lang zoeken op internet kwam ik uiteindelijk bij beautify pmu ik had meteen een goed gevoel bij haar en terecht ik heb m'n wenkbrauwen laten zetten en het resultaat mag er zijn! Ik heb nu weer mooie wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien

Rachel Groenewegen

Nu voor de laatste keer geweest voor pmu wenkbrauwen. Ik ben erg tevreden! Aangezien ik zelf van nature gaten in mijn wenkbrauwen heb was dit de ideale oplossing. Prettige sfeer en erg mooi resultaat.

Wendy Schenk

Ik ben onlangs bij Sharon geweest voor mijn wenkbrauwen en eyeliner. Ze luistert heel goed naar wat je wensen zijn en stelt je op je gemak. Ik vond het doodeng dus dat was voor mij heel prettig! En het belangrijkste: Ik ben heel blij met het resultaat! Had ik veel eerder moeten doen!