Permanente eyeliner


Met een door u gekozen pigmentkleur voorzien wij uw ogen van een mooie permanente eyeliner. Voor een sprekende uitstraling, subtiel of juist opvallend.

Permanente make-up en een sprekende uitstraling

Uw ogen weerspiegelen uw emotie en versterken uw gezichtsuitdrukking. Met permanente eyeliner heeft u iedere dag een mooie uitstraling: wakker en sprekend. We realiseren een subtiel randje of uitgesproken lijn boven en/of onder uw ogen. Deze eyeliner zorgt voor een liftend effect van uw ogen, ziet er natuurlijk uit en loopt nooit uit. Regelmatig behandelen we mensen met Alopecia, bekijk hiervoor onze pagina Alopecia pigmentbehandeling.

Voor wie is permanente eyeliner geschikt? 

Permanente eyeliner is geschikt voor iedereen die er altijd goed en verzorgd uit wil zien. Als u uw oogopslag niet optimaal vindt, allergisch bent voor make-up of make-upreiniger of gewoon altijd sprekende ogen wilt, is een permanente make-up behandeling wellicht iets voor u. Wij brengen een eyeliner aan die goed bij uw gezicht en make-upgebruik past. De eyeliner blijft jarenlang intact, zodat u iedere ochtend wakker wordt met een mooie, frisse uitstraling.

Onze veilige pigmentbehandeling en betrouwbare werkwijze

Beautify accentueert uw oogopslag op een zo natuurlijk mogelijke manier. Wij zijn gespecialiseerd in de 4 belangrijkste methodes voor het aanbrengen van permanente eyeliner (zie stap 2). De behandeling bestaat uit 3 sessies van 1 tot 1,5 uur, met tussenpozen van 4 tot 6 weken. We werken met de best geteste apparatuur en behandelen met pigmenten van het merk Academie. Deze materialen zijn veilig en goedgekeurd door de Keuringsdienst van Waren. Om zeker te weten dat u onze permanente make-up behandeling veilig kunt ondergaan, nemen we tijdens de intake een GGD-vragenlijst door over uw gezondheid.

NB Als u lenzen draagt, laat deze dan tijdens de behandeling uit.  

Vrijblijvende intake over uw wensen - STAP 1

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we uw wensen en bekijken we welke eyeliner het beste bij u past. Dit eerste persoonlijke gesprek vinden wij erg belangrijk, want we willen dat u zich prettig voelt bij ons. We nemen daarom ruim de tijd om de permanente make-up behandeling met u te bespreken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De behandelmethodes – STAP 2

  • Subtiele permanente eyeliner (infralash)

We brengen een zeer fijn lijntje aan in uw wimperrand, waarmee we deze als het ware inkleuren. Hierdoor lijkt uw wimperaanzet voller, maar ziet u eruit alsof u geen make-up draagt. Deze subtiele methode heet ook wel infralash.

  • Uitgesproken permanente eyeliner (graficliner)

Als u zich dagelijks opmaakt met een volle eyeliner, mag het resultaat van uw permanente make-up opvallend zijn. Wij tekenen het lijntje precies zoals u wilt, in een kleur en vorm die uw ogen mooi accentueren. Deze methode, ook wel de graficliner genoemd, zorgt voor een liftend effect van uw ogen.

  • Geschaduwde permanente eyeliner (smudgy eyeliner)

De geschaduwde eyeliner bestaat uit meerdere kleuren, die mooi in elkaar overlopen. De vorm passen we aan naar uw wensen. Als u geen strakke lijn wilt maar liever het vervaagde effect van een oogpotlood, is deze smudgy eyeliner ideaal voor u.

  • Dunne geschaduwde permanente eyeliner (infrashadow)

Deze dunnere geschaduwde eyeliner is vergelijkbaar met de smudgy eyeliner. Het lijntje heeft nog steeds een oogpotloodeffect, maar is iets smaller en subtieler. We gebruiken 2 kleuren voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Deze methode wordt infrashadow genoemd. 

Goede nazorg voor uw ogen –STAP 3

Samen zorgen we voor een optimaal herstel van de tere huid rondom uw ogen. Deze nazorg vinden wij net zo belangrijk als de behandeling zelf. U krijgt een verzachtend verzorgingsproduct mee en ontvangt een nabehandelingsformulier, waarin we uitleggen hoe u uw ogen het beste kunt verzorgen.