Permanente lipliner


Met milde pigmenten geven wij uw lippen de gewenste vorm en accentuering. Ook kunnen we met permanente make-up uw lippen opvullen of inkleuren.

Permanente lipliner: natuurlijke, volle lippen

Uw glimlach komt het beste tot zijn recht met natuurlijke, volle lippen. Maar niet iedereen heeft een perfecte mond en soms verdwijnt de kleur van uw lippen met de jaren. Veel vrouwen (en mannen) accentueren hun lippen daarom met lippenstift of lipliner. Deze make-up zit na het aanbrengen goed, maar vervaagt in de loop van de dag. Als u kiest voor een permanente lipbehandeling heeft u geen omkijken meer naar uw make-up. Uw lippen zien er altijd goed uit.

Voor wie is permanente lipliner geschikt? 

Permanente lipliner is geschikt voor iedereen die er altijd goed en verzorgd uit wil zien. Als u de vorm van uw lippen niet optimaal vindt, allergisch bent voor lippenstift of gewoon altijd volle lippen wilt, is een permanente make-up behandeling wellicht iets voor u. Doordat wij subtiele pigmenten in uw huid aanbrengen, is het resultaat nauwelijks van echt te onderscheiden. U wordt iedere ochtend wakker met een mooie, volle glimlach. We hebben ook ervaring in pigmentbehandelingen bij mensen met een hazenlip en mensen met Vitiligo op hun lippen.

Onze veilige lipbehandeling en betrouwbare werkwijze

Beautify is ervaren in de 3 belangrijkste behandelingen voor het pigmenteren van lippen (zie stap 2). Wij accentueren uw lippen op een zo natuurlijk mogelijke manier, met een kleur dichtbij uw eigen lippen of juist een die meer opvalt. Alle behandelingen bestaan uit 3 sessies van 1 tot 1,5 uur, met tussenpozen van 4 tot 6 weken. We werken met de best geteste apparatuur en behandelen met pigmenten van het merk Academie. Deze materialen zijn veilig en goedgekeurd door de Keuringsdienst van Waren. Om zeker te weten dat u onze permanente make-up behandeling veilig kunt ondergaan, nemen we tijdens de intake een GGD-vragenlijst door over uw gezondheid.

NB Voor wij permanente make-up aanbrengen mag u gebruik maken van de verdovende Emla-crème, op recept verkrijgbaar bij uw huisarts. Breng de crème een halfuur van te voren ruimschoots aan op uw huid.
Heeft u ooit een koortslip gehad? Wij raden u dan aan 2 weken van te voren te beginnen met 2000mg L-Lysine tabletten, verkrijgbaar bij uw reguliere drogist.

Vrijblijvende intake over uw wensen – STAP 1

Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we uw wensen en kijken we welke permanente lipbehandeling het beste bij u past. Dit eerste persoonlijke gesprek vinden wij erg belangrijk, want we willen dat u zich prettig voelt bij ons. We nemen daarom altijd ruim de tijd om de behandeling met u te bespreken. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

De behandelmethodes – STAP 2

  • Subtiele permanente lipliner (lipliner)

Met permanente make-up accentueren we de natuurlijke lijnen van uw mond, waardoor deze meer gaat spreken en uw lippen voller lijken. Doordat we een subtiel lijntje tekenen in de kleur van uw lippen (of een tint donkerder), lijkt het niet alsof u make-up draagt. Deze methode heet de lipliner.

  • Geschaduwde permanente lipliner (lipshadow)

Als u meer dan alleen de contouren van uw lippen wilt accentueren, is de geschaduwde lipliner een geschikte methode. Het lijntje rondom uw lippen krijgt aan de binnenkant een zachte schaduw, waarmee we eventuele oneffenheden inkleuren. Bij deze methode, de lipshadow, loopt het lijntje subtiel over in de kleur van uw eigen lippen.

  • Natuurlijke, volle lippen (full lips)

Soms hebben uw lippen uit zichzelf weinig kleur of is de kleur met de jaren vervaagd. Met permanente make-up in de juiste kleuren kunnen wij uw lippen opvullen. Deze methode, die in het vakgebied full lips wordt genoemd, is ook uitermate geschikt voor mensen met een hazenlip of mensen met pigmentvlekken op hun lippen, bijvoorbeeld door Vitiligo.

Goede nazorg voor uw lippen – STAP 3

Bij een permanente make-up behandeling is goede nazorg essentieel. De huid van uw lippen is zacht en kwetsbaar, maar herstelt zich gelukkig snel. We geven u altijd een verzachtend verzorgingsproduct mee. Ook ontvangt u een nabehandelingsformulier, waarin we uitleggen hoe u uw lippen het beste kunt verzorgen.