Permanente wenkbrauwen


Permanente make-up geeft uw onregelmatige of dunne wenkbrauwen weer de gewenste vorm: vol en natuurlijk, voor een sprekende oogopslag.

Mooie wenkbrauwen: vol en natuurlijk

Uw wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw gezicht. Ze weerspiegelen uw emotie, accentueren uw ogen en versterken uw blik. Soms hebben uw wenkbrauwen echter niet de vorm die bij u gezicht past of heeft u helemaal geen wenkbrauwen meer. U kunt uw wenkbrauwen dan tekenen met een potlood of poeder, maar ook kiezen voor permanente make-up. Met behulp van de juiste pigmentkleuren tekenen we permanente wenkbrauwen, die goed bij uw gezicht passen. Regelmatig behandelen we mensen met Alopecia, bekijk hiervoor onze pagina Alopecia pigmentbehandeling.

Voor wie zijn permanente wenkbrauwen geschikt? 

Permanente wenkbrauwen zijn geschikt voor iedereen die er altijd goed en verzorgd uit wil zien. Als u niet blij bent met de vorm van uw wenkbrauwen, allergisch bent voor make-up of geen zin heeft om u op te maken, biedt permanente make-up uitkomst. Wij tekenen mooie wenkbrauwen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Het grote voordeel hiervan is dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Onze behandeling permanente wenkbrauwen: veilig en betrouwbaar

Beautify is gespecialiseerd in de 2 belangrijkste methodes voor het pigmenteren van wenkbrauwen: de haartjestechniek en de schaduwtechniek. Beide permanente make-up behandelingen bestaan uit 3 sessies van 1 tot 1,5 uur, met tussenpozen van 4 tot 6 weken. We werken met de best geteste apparatuur en behandelen met pigmenten van het merk Academie. Deze materialen zijn veilig en goedgekeurd door de Keuringsdienst van Waren. Om zeker te weten dat u onze permanente make-up behandeling veilig kunt ondergaan, nemen we tijdens de intake een GGD-vragenlijst door over uw gezondheid.

NB U mag voor wij permanente make-up bij u aanbrengen gebruik maken van de verdovende Emla-crème, op recept verkrijgbaar bij uw huisarts. Breng deze een halfuur van te voren ruimschoots aan op uw huid. De crème mag niet op uw oogleden komen; gebruik deze dus niet bij de behandeling voor permanente eyeliner.

Vrijblijvende intake over uw wensen – STAP 1

Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we uw wensen en bekijken we welke permanente make-up behandeling het beste bij u past. Dit eerste persoonlijke gesprek vinden wij erg belangrijk, want we willen dat u zich prettig voelt bij ons. We nemen daarom altijd ruim de tijd om de gewenste vorm, kleur en behandeling met u te bespreken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De behandelmethodes – STAP 2

  • 3D-haartjestechniek: fijne, natuurlijke wenkbrauwen

De 3D-haartjestechniek is ideaal voor het accentueren van dunne, onregelmatige of lichte wenkbrauwen. Zoals de naam al zegt, bootsen we met deze techniek fijne wenkbrauwhaartjes na. Subtiel, in de kleur en vorm die bij uw gezicht past. Ook als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, zorgen we voor een fijn en natuurlijk resultaat. Deze 3D-techniek wordt ook wel hairstroke techniek genoemd.

  • Schaduwtechniek: zachte, compacte wenkbrauwen

Als we werken met de schaduwtechniek, brengen we een subtiele kleur aan in uw wenkbrauwen. Uw permanente wenkbrauwen worden zacht en natuurlijk en krijgen de vorm en kleur die bij u past. U kunt het resultaat vergelijken met het aanbrengen van poeder of potlood. Deze techniek is uitermate geschikt voor de wat oudere huid.

Goede nazorg voor uw permanente wenkbrauwen – STAP 3

Een goede nazorg voor uw wenkbrauwen is net zo belangrijk als de behandelingen zelf. We geven u altijd een verzachtend verzorgingsproduct mee. Ook ontvangt u een nabehandelingsformulier, waarin we uitleggen hoe u uw huid het beste kunt verzorgen.